Grundkursus inden riffelprøven

Always Hunting tilbyder privatundervisning til dig, der gerne vil lære din nye riffel at kende og bestå riffelprøven.

Bliv klar til riffelprøven

Kurset er et privat kursus med en af vores instruktører. det kan tilrettelægges for dig alene eller sammen med 2 andre deltagere. Vi er selv dedikerede riffeljægere og ved hvor vigtigt det er at kende sin riffel og at føle sig sikker i sin skydning – også på jagt.

Derfor har vi lavet et personligt kursus, hvor vi går frem i det tempo der passer til dig. Målet med kurset er at give dig redskaberne og selvtilliden til at du selv kan træne på egen hånd op til riffelprøven efter kurset er slut.

Det starter med riflen
Mange nye riffelskytter kan føles sig usikre på hvordan deres grej fungere og om det de har købt passer til dem. Derfor starter vi med det helt grundlæggende, og sørger for at du lære din riffel og kikkert at kende til bunds. Dine instruktører har skudt med mange forskellige rifler, og vi har derfor også mange tips og triks til hvordan man meget nemt trimme sit udstyr, så man bliver gladere for at skyde med sin riffel. Læs mere om hvad vi selv skyder med.

Skydning skal være sjovt
Når du føler dig sikker på dit udstyr, går vi videre til indskydningen af din riffel. Her gennemgår vi hvordan indskydning foregår, så du fremover selv kan skyde nye kikkerter eller ammunition ind. Vi gennemgår undervejs hvordan man læser sit skudbillede, og hvordan man kan bruge det til at rette ens småfejl. På den måde opnår man en bedre præcision – både til riffelprøven og på praktisk jagt.

riffelprøve

Fokus på fremtiden
Efter indskydning arbejder vi os videre frem til den skydestilling du skal bruge til prøven, og øver selve riffelprøven sammen. Undervejs vil der blive lagt væk på at skyde så behageligt, sikkert og jagtrelevant som muligt, så du også er klar til jagten efter at prøven er bestået.

Hvor: Vi træner på to forskellige to skydebaner i Københavnsområdet.
Hvornår: Skriv til os for at høre hvilke datoer der er åbne.
Tid: Vi anbefaler minimum 2 timers undervisning.
Pris: 1000 kr i timen ex moms ved op til 3 deltagere. Der betales samme timepris uanset antal af deltagere.
Ikke inkluderet:
Leje af skydebane (afhængig af skydbanen) og ammunition.

Send en forespørgsel om riffelkursus

Skriv et svar

%d bloggers like this: