Jagttegnskursus – September 2019

Deltag i Danmarks vildeste jagttegnskursus, som altid i samarbejde med vennerne hos Nancke Jagtliv.

Kurset er et komprimeret forløb over to uger i September 2019.
Kurset sigter specifikt imod efterårsprøverne hos Naturstyrelsen og prøveperioden, der starter d. 15. september 2019.

2-ugers-forløbet er et jagttegnskursus med høj undervisningskvalitet og tempo, der fokusere på at uddanne jægere og ikke kun “jagttegnsløsere”. Kurset kommer rundt om mange aspekter af det at være jæger, samtidig med at vi sikre at du er godt rustet til jagtprøven. Hvis du vil se hvad andre elever har sagt om lignende kurser, kan de se vores anbefalinger her.

Kurset afholdes i hyggelige og autentiske omgivelser hos jagtbutikken Nancke Jagtliv i Gentofte, i gåafstand fra Gentofte Station.

Kontakt_Rev_960x2000

Der er undervisning følgende dage:

Søndag d. d. 1/9 kl. 11-17:00 – Teori og afstandsbedømmelse
Tirsdag d. 3/9 kl. 18-21:30 – Teori
Onsdag d. 4/9 i tidsrummet kl. 11:00-19:00 (Én time pr. elev efter aftale) – Skydning
Torsdag d. 5/9 kl. 18-21:30 – Teori
Søndag d. 8/9 kl. 10-17 – Teori og afstandsbedømmelse
Tirsdag d. 10/9 kl. 18-21:30 – Teori
Onsdag d. 11/9 i tidsrummet ca. kl. 11:00-19:00 (Én time pr. elev efter aftale) – Skydning
Torsdag d. 12/9 kl. 18-21:30 – Teori
Lørdag d. 14/9 kl. 10-17 – Teori og afstandsbedømmelse – undervisningen er “outdoor” i Helsinge

jagttegnskursus

Deltagelse

Det er meget vigtigt at man kommer til de planlagte undervisningstimer og deltager aktivt i undervisning. Hvis der er eventuelle dage hvor man ikke kan deltage skal dette meddeles underviseren inden kurset. Det er også en god ide at have læs op på stoffet inden undervisningen starter.

Skydning

Hver aspirant skal skyde to gange på to forskellige dage og skydetræningen planlægges individuelt. Vi lægger stor vægt på at skydning skal være sjovt for alle og at man lære at skyde godt fra starten, uanset køn eller alder. Så er man også bedre rustet til den efterfølgende haglprøve. Der skal medregnes ca. én time pr. skydegang gang og booking er fleksibelt med onlinetilmelding, der sendes ud et par uger før kurset. Og ja – vi skyder naturligvis med top moderne og lækre våben fra Blaser.

jagttegnskursus

Undervisere

Undervisere på jagttegnskurset er David Carsten Pedersen, Nikolaj Trier og Hans Have, alle tre meget erfarne jægere og godkendte Jagttegnskursuslærere uddannet af Danmarks Jægerforbund. David og Nikolaj lever og ånder for jagten i dens mange aspekter, og har mange års erfaring som jægere, skydeinstruktører og som jagttegnskursuslærere. Læs mere om underviserne her.
David er pt. meget aktuel med radioprogrammet JAGTTEGN på Radio 24/7.

Undervisningsmateriale

Vi underviser efter det nye og opdaterede jagttegnsmateriale fra Institut for jagt. Vi har selv være med til at redigere materialet og står dermed inde for at materialet giver dig den bedste start på din jagtmæssige karriere.

Læs mere om undervisningsmaterialet her.

Vi har forhandlet en god pris til deltagerne på vores kurser og du vil modtage et link til bestilling af materialet efter din tilmedling til kurset.
NB: Hvis du køber andre bøger, eller låner dig frem, så sørg for at få det oprindelige login og password med til online-prøverne.

Forplejning

Uden mad og drikke kan man ikke tænke klart, så derfor vil der selvfølgelig være et let traktement i løbet af dit jagttegnskursus. Vi lægger selv meget vægt på madlavning og tilberedelse af vildt, og kommer løbende ind på det i løbet af dit jagttegnskursus forløb.
jagt

Tilmelding

For at holde den høje kvalitet i undervinsingen og den gode stemning på vores jagttegnskursus har vi KUN små hold på max 25 studerende. Dette betyder dog at kurserne hurtigt bliver fyldt op. Hvis du gerne vil sikre dig en plads skal du snarestbekræfter din tilmelding på følgende måde:

1. Send en mail retur pr. deltager til med følgende oplysninger:

Fulde navn:
Adresse:
Mobiltelefonnummer:
Mailadresse:
CPR nummer:
(Vi skal bruge dit CPR nummer til indberetning af din undervisning og tilmelding til jagtprøve i Naturstyrelsens systemer. Og vi sletter naturligvis data efter overenstemmelse med persondataloven)

2. Indbetal kursusgebyr på kr. 4.995,-

Din plads på holdet er reserveret når det fulde beløb er indbetalt og du har fået en bekræftelse retur pr. mail. Indbetal venligst på:

Kontonummer: 5324 0000246507

Gebyret inkluderer al undervisning, skydebaneleje samt alle patroner, lerduer og forsikringer. Tilmelding er bindene ved betaling og refunderes ikke ved senere afbud til kurset.

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER 10. JULI 2019. Bemærk at du først er tilmeldt når kurset er betalt.

Følg os på FACEBOOK!

Skriv et svar

%d bloggers like this: