Partnere

I Always Hunting stiller vi store krav til vores grej. Derfor er vi stolte af at være partnere med nogen af de bedste brands i jagtbranchen. Vores samarbejder betyder, at du som kursist får mulighed til at træne med noget af det bedste grej i verden. På den måde mener vi, at du får den bedste start på din karriere som jæger. For hvad der er godt nok til os, er selvfølgelig også så godt, at vores kursister skal have det.

Herunder kan du se vores partnere og læse lidt om, hvordan vi samarbejder med dem.

Blaser haglvåben

Da David første gang skød med et Blaser haglgevær, besluttede han sig for, at sådan et gevær måtte han simpelthen eje. Sidenhen er det lykkedes os at få et partnerskab med Blaser, der gør at alle vores kursister kan få lov til at skyde med det lette og intuitive gevær. Blaser er en moderne tysk våbenfabrikant, der er mest kendt for deres rettrækker rifler. Men de laver også haglgeværer, der i den grad lever op til de høje standarder som deres rifler er kendt for.

3

Mauser rifler

Mauser riflen er en legende indenfor europæisk våbenhistorie. Virksomheden er kendt for at producere den ikoniske jagtriffel – Mauser 98 – der er anerkendt som stamfaderen til den moderne jagtriffel. Vores samarbejde med Mauser gør, at vi kan tilbyde vores kursister at skyde med en serie af rifler i forskelige kalibre og prisklasser, inklusiv en mere end 100 år gammel Mauser 98.

2

Zeiss Sports Optics

Zeiss Sports Optics producerer noget af verdens bedste optik til kikkerter. Vores samarbejde gør, at du kan prøve kræfter med markedets ypperste riffel- og håndkikkerter, når du skyder med os på riffelbanen. Zeiss har også gjort det muligt for os at lave en række film.

4

Hornady ammunition

I Always Hunting er det vigtigt for os, at vi kan spise det vi skyder. Samtidig mener vi, at jægere har et stort ansvar for at passe på den natur, som vi sætter så meget pris på. Derfor er vi så vidt som muligt gået over til at skyde med blyfri riffelammunition. Hornady er en amerikansk ammunitions-producent, der er kendt for at levere innovative løsninger inden for produktion af riffelprojektiler. Hornady har bl.a. lavet en blyfri riffelkugle GMX, som vi har testet til bunds og anvendt på jagt i hele verden.

1

Institut for Jagt

Institut for Jagt er en nystartet producent af jagttegnsmateriale af høj kvalitet. Always Hunting har været med til at udarbejde materialet og står derfor 100% inde for indholdet, og anbefaler det som en god grundbog for den moderne jagttegnskursist.

6

%d bloggers like this: