Et moderne jagttegnskursus for fremtidige jægere, der ikke går på kompromis. Vi underviser i højt tempo, med stor entusiasme, og har et grundlæggende mål om at give dig den bedste start på din jagtkarriere som overhovedet muligt.

  • Kurset er et komprimeret forløb over to-tre uger i marts 2024
  • Eneste jagttegnskursus hvor skarp skydning med jagtriffel i skydebiograf er en integreret del af kurset
  • Videomateriale, testunivers og ekstramaterialer er inkluderet gennem 18 måneders GRATIS medlemskab af Danmarks Jægerforbund
  • Kurset sigter specifikt imod prøveperioden hos Miljøstyrelsen i foråret 2024

Der er undervisning følgende dage:

Jagttegnskursus marts 2024

Teori/Praktik (Helsinge)
Lørdag 2/3 (09:00 – 17:00)
Lørdag 16/3 (09:00 – 17:00)
Søndag 17/3 (09:00 – 17:00)

Intromøde (Online)
Tirsdag d. 20/2 (20:00 – 21:00)

Online undervisning:
Tirsdag d. 5/3 (19:00 – 21:30)
Tirsdag d. 7/3 (19:00 – 21:30)
Tirsdag d. 12/3 (19:00 – 21:30)

Riffelundervisning, teori og skydning hos Våbenfabrikken i Albertslund (skydebiograf)
Torsdag d. 14/3 (19:00 – 22:00)

Skydning med haglgevær

Bookes individuelt online (Hver deltager skyder 1 time på to af de tre mulige skydedage – der skydes om eftermiddagen).

Onsdag d. 6/3
Onsdag d. 13/3
Onsdag d. 20/3
Onlinetilmelding til skydning udsendes når vi kommer tættere på kursusstart.

Undervisere

Undervisere på jagttegnskurset er David Carsten Pedersen, Nikolaj Trier og Hans Have, alle tre meget erfarne jægere og godkendte Jagttegnskursuslærere uddannet af Danmarks Jægerforbund.

David, Nikolaj og Hans lever og ånder for jagten i dens mange aspekter, og har mange års erfaring som jægere, skydeinstruktører og som jagttegnskursuslærere. Læs mere om underviserne HER.

David er derudover kendt fra TV, Radio og foredrag i hele landet, er partner i Våbenfabrikken (våbensmed og skydebiograf i Albertslund) samt vært på podcasten Jagtradio, som du kan finde HER.

Undervisningsmateriale, testunivers og riffelskydning inkluderet i undervisning og deltagergebyret!

Vi underviser efter Danmarks Jægerforbunds undervisningsmaterialer og ved tilmelding modtager kursister 18 måneders GRATIS medlemskab af Danmarks Jægerforbund og dermed adgang til JAGTPRØVEN. På onlineplatformen kan du via e-bøger, video og teori-tests lære den teoretiske del af pensum på en effektiv og moderne måde, på din iPad, computer eller smartphone. På nær selve lærebogen, der i E-format koster 249 kr. er undervisningmaterialet gratis på jagtprøven.dk.

Onlineundervisning

Vi har nøje udvalgt de virtuelle lektioner der egner sig til online-undervisning og via Zoom eller en lignende service sørger vi for at du når at “spise med familien” og kan være klar i sofaen. Onlinelektioner foregår altid “live” med David og Hans som primære undervisere. David har mange års erfaring med både undervisning og live tv, så vi lover at det bestemt ikke bliver kedeligt. Tvært imod. I de virtuelle lektioner gennemgår vi pensum, giver tips, tricks og baggrund for at forstå de dybere aspekter af jagtens verden. På den måde sikrer vi at DU bliver en bedre jæger, og ikke bare består jagtprøven.

Deltagelse og krav til fysisk fremmøde

Vi tager undervisningen meget seriøst og derfor er det vigtigt at man deltager på i de planlagte undervisningstimer, læser sit stof og deltager aktivt i undervisning – både den virtuelle og den fysiske. Hvis der er eventuelle dage hvor man ikke kan deltage skal dette meddeles underviseren inden kurset da lovgivningen stille klare minimumskrav til fysisk deltagelse til både teoretisk og praktisk undervisning. Der er naturligvis “plads” til at ha’ en sygedag i forløbet uden at det får direkte konsekvenser.

Skydning

Skydning med haglgevær er en vigtigt og obligatorisk del af kurset uanset hvilket jagtform du ønsker at udøve efter du har bestået dit jagttegn. Hver aspirant skal skyde med haglgevær to gange på to forskellige dage og skydetræningen planlægges individuelt. Vi lægger stor vægt på at skydning skal være sjovt for alle og at man lære at skyde godt fra starten, uanset køn eller alder. Så er man også bedre rustet til den efterfølgende haglprøve. Alle deltagere skal skyde to gange på skydebanen og der skal påregnes ca. én time pr. skydegang. Booking af skydetid er meget fleksibelt via onlinetilmelding, der sendes ud et par uger før kurset. Skydning og alle omkostninger forbundet hermed er inkluderet i deltagergebyret.

Riffelskydning

Som måske eneste udbyder af jagttegnskurser har vi integreret en speciel aften hvor vi skal kigge nærmere på jagtriflen og også SKYDE med en rigtig en af slagsen hos Våbenfabrikkens “skydebiograf” i Albertslund. Man kan i dag gå direkte til en riffelprøve (uden først at skulle bestå haglprøve) og riffelteori er også en stor del af teoriundervisning og teoridelen af jagtprøven. Efter denne aften vil du ha’ en god og praktisk forståelse af hvordan en riffel virker og hvordan teorien hænger sammen.

Hvis man er en anelse nervøs for skydningen så frygt ikke. Vi har haft alle slags elever igennem mange gange før, og vi er gode til at gøre skydning til en virkelig sjov oplevelse for alle.

Forplejning

Uden mad og drikke kan man ikke tænke klart, så derfor vil der selvfølgelig være kaffe og frugt inkluderet i løbet af dit jagttegnskursus med respekt for evt. coronarestriktioner mv. Vi lægger selv meget vægt på madlavning og tilberedelse af vildt, og kommer løbende ind på det i løbet af dit jagttegnskursus forløb

Tilmelding

For at holde en høje kvalitet i undervisningen, og den gode stemning på vores jagttegnskursus, har vi et begrænset deltagerantal. Dette betyder dog at holdet ofte bliver fyldt hurtigt op. Hvis du gerne vil sikre dig en plads skal du snarest bekræfte din tilmelding på følgende måde:

Send en mail til Nikolaj (trier@alwayshunting.dk) med følgende oplysninger om alle deltagere du ønsker at tilmelde:

Fulde navn:

Adresse:

Mobiltelefonnummer:

Mailadresse:

CPR nummer:

(Vi skal bruge dit CPR nummer til indberetning af din undervisning og tilmelding til jagtprøve i Naturstyrelsens systemer. Vi sletter naturligvis data efter overenstemmelse med persondataloven så snart det ikke skal bruges mere.)

Indbetal kursusgebyr på kr. 5.995,- på kontonummer: 5324 0000246493

Gebyret inkluderer: Al undervisning og E-undervisningsmaterialer gennem Danmarks Jægerforbund. (På nær selve lærebogen, der i E-format koster 249 kr. er undervisningmaterialet gratis på jagtprøven.dk.) Skydebaneleje (hagl og riffel) samt alle forsikringer, patroner, lerduer og andre materialer er ligeledes inkluderet.

Din plads på holdet er reserveret når det fulde beløb er indbetalt og du har fået en bekræftelse retur pr. mail. Din tilmelding er bindende og deltagergebyr betales ikke retur ved afbud eller udeblivelse. Der er lovgivningsmæssige krav til fysisk deltagelse på et jagttegnskursus hvilket vi under ingen omstændigheder afviger fra.

Så snart du er tilmeldt modtager du link på mail med invitation til holdets lukkede undervisningsgruppe.

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER I PRINCIPPET DAGEN FØR KURSUSSTART – Men bemærk at kurset hurtigt bliver udsolgt efter først til mølle princippet. Bemærk at du først er tilmeldt når kurset er betalt.

Følg os på FACEBOOK.

 

Leave a ReplyCancel reply