Always Hunting er en moderne jagtskole for dig, der vil have mere end bare et jagttegn.

Her kan du læse lidt mere om den filosofi, der ligger til grund for vores virksomhed og om de principper, der er styrende for vores undervisning og vores tilgang til jagtens verden.

Dedikerede jægere

Vi er selv ekstremt dedikerede jægere, der lever og ånder for jagten, på alle mulige og umulige måder. Derfor vil vi gerne inspirere både nye og lidt ældre jægere til at få så meget ud af deres jagttegn som muligt. Du kan læse mere om vores undervisere her.

Vi har altid haft det princip, at vi underviser jægere – og ikke bare “jagttegnsløsere”.
Det betyder, at vi altid at giver vores elever mere, end ‘bare’ hvad der er påkrævet i pensum.

Meget mere end et jagttegn.

Et jagttegn, riffeltegn eller et hvilket som helst andet af jagtens mange “adgangskort” giver adgang til en fantastisk verden af muligheder. Men der følger et stort ansvar med.
Ikke bare overfor den natur, vi er en del af, men også overfor vores medjægere og det samfund, der accepterer, at vi jægere lever som vi gør. Derfor lægger vi stor vægt på praktisk anvendelse, jagtetik, natur- og samfundsforståelse på alle vores kurser.
Du kan læse om vores kurser her.

Moderne undervisning og godt grej

Vi lægger vægt på moderne undervisning og kurser af høj kvalitet, der stiller krav til den enkelte kursist. Vi kører i et højt tempo og med kursusindhold, der både er udfordrende, inspirerende og tankevækkende. Men mest af alt sjovt. På den måde lære vi nemlig selv bedst. Og det siger vores erfaring os, at det gør vores kursister også.
Du kan læse om grej, kursusmateriale og undervisningslokaler her.

Vi jægere har altid været en del af helheden. Og det arbejder alle os i Always Hunting for at vi kan blive ved med at være. I mange generationer endnu.

Man kan altid lære mere

Som profesionelle mennesker lever og ånder vi så meget for jagten, at vi har gjort det til vores levevej. Og det er vores klare målsætning at inspirere vores kursister til at udforske jagtens forunderlige verden på deres egen måde. Hvad end man er helt ny i jagtfaget eller en gammel nimrod, så er der altid noget nyt man kan lære. Og det kan vi også. Derfor er vi altid åbne overfor konstruktiv kritik, nye ideer eller gode forslag. Hvis du allerede ligger inde med nogen ideer, er du derfor mere end velkommen til at skrive til os gennem vores kontaktformular her.

En del af fælleskabet

Som kursist i Always Hunting bliver du en del af vores historie. Vi går RIGTIGT meget op i hvordan det går vores kursiter til diverse prøver, og vi bliver oprigtigt glade når tidligere elever sender os billeder og historier fra deres jagtkarriere.

Uanset om du er igang med et kursus eller ej, er du altid velkommen til at skrive til os hvis der er noget indenfor jagtens verden du er i tvivl om eller skal have hjælp til. Vi har også etableret en alumni-gruppe på facebook for tidligere kursister, så man kan dele sine oplevelser og frustrationer med ligesindede. Besøg vores facebook-side eller vores instagram-profiler, som du finder nederst på siden.